Dybala želi u Real Madrid
(Foto: EPA)

Izrazio želju za odlaskom

Dybala želi u Real Madrid

Midhat Šljivak

Argentinski fudbaler Paulo Dybala navodno ima jasnu namjeru da iz Juventusa pređe u Real Madrid.

Od dolaska među Bianconere 2015. godine iz Palerma 24-godišnji ofanzivac je jedan od glavnih igrača tima. Odlične igre su privukle pažnju drugih timova, pa se Dybala povezivao sa Barcelonom, Realom i Manchester Cityjem.

Kraljevi iz Madrida su navodno čak i poslali ponudu od 180 miliona eura koja je odbijena. Ipak, s obzirom na to da je ponuda izazovna i da Dybala ima jasnu želju za prelazak u Real, do transfera bi na kraju moglo i doći.

Dybala želi u Real, Kraljevi njega žele i preostaje da dvije strane uvjere rukovodstvo Stare dame da pristane na transfer.

Argentinski fudbaler je odigrao 142 utakmice za Juventus i postigao je 68 golova.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi