Zidane već zna koje igrače će dovesti ukoliko preuzme Manchester United

Ima listu želja

Zidane već zna koje igrače će dovesti ukoliko preuzme Manchester United

Endin Čaušević

Francuski stručnjak Zinedine Zidane još uvijek je bez posla nakon što je odlučio napustiti klupu Real Madrida s kojim je osvojio tri Lige prvaka zaredom što je apsolutni rekord.

Zidane je iznenadio fudbalsku javnost odlukom da napusti kraljevski klub, ali je poručio da mu je jednostavno potrebno malo odmora. Ipak, mnogi smatraju da bi se francuski stručnjak veoma brzo mogao vratiti poslu jer se u posljednje vrijeme mnogo špekuliše o tome da će preuzeti klupi Manchester Uniteda.

Na Old Traffordu nisu baš zadovoljni poslom koji obavlja Jose Mourinho, a poznato je da portugalski stručnjak baš nije u dobrim odnosima s vlasnicima kluba. Uveliko se već na Otoku priča o tome da je Mourinhu već spreman otkaz, ali da Crveni đavoli čekaju da Zidane pristane na njihovu ponudu jer im je on prvi izbor.

Engleski mediji prenose da je Zidane veoma zainteresovan da trenersku karijeru nastavi u Unitedu, te je navodno već spremio listu želja fudbalera koje želi vidjeti na Old Traffordu ukoliko preuzme ovaj klub. Navodno, na toj listi nalaze se Thiago Alcantara, Toni Kroos, James Rodriguez i Edinson Cavani.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ismet_Hadziosmanovic
Osvojio je dvije zaredom,prvu je uzeo ancelotti,...jebivjetri novinarski
2 18

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti