Velež prepustio lidersku poziciju, bez pogotka u posljednje dvije utakmice

Veležu samo dva boda u posljednje dvije utakmice

"Veležu je najteže, ime smo za sve"

Veleža muči neefikasnost. Jasno su to pokazale posljednje dvije Rođenih. Protiv Olimpika i TOŠK-a završilo je 0:0, što je Mostarce koštalo i liderske pozicije u Prvoj ligi FBiH.

Ibro Rahimić.šef struke, priznaje da nije zadovoljan nakon jučerašnjeg remija u Tešnju. Nisu ni navijači.

"Nisam zadovoljan rezultatom. Prvo poluvrijeme smo odigrali dobro, TOŠK nije pokazao ništa u prvom dijelu, a mi smo imali te dvije - tri dobre šanse. U drugom poluvremenu smo odustali od naše igre, nije bilo tih pasova, te ništa onda nije išlo. Imamo tih problema u napadu i evidentno je da smo u krizi", priča Rahimić za SportSport.ba.

Orašje i Jedinstvo drže vrh tabele, ali Rahimić im ne predviđa dug boravak na tim pozicijama.

"Mislim da je to trenutno. Velež kada igra protiv bilo kojeg kluba u ligi, taj daje maksimum i svi se protiv nas zatvore. Veležu je najteže, ime smo za sve te klubove. Svi su motivisani protiv nas, dok protiv drugih nisu. Ne žele da se nadigravaju, brane se, a u ovoj ligi je teško naći igrače koji će imati rješenje za to. Bilo kako bilo, imamo jasan problem i sada ćemo pokušati da ga riješimo u Kupu u srijedu, te u narednom kolu protiv Zvijezde", dodao je Rahimić.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.