Veležu samo dva boda u posljednje dvije utakmice

"Veležu je najteže, ime smo za sve"

30

Komentari (30)

Damče
Budi realan Tošk je bio bolji Na sreću si bod izvukao crni Ibro.
velez mo
TAKO JE ISMETE POPULARNA ČUNO.NABIJEM I TEBE I OLIMPIK.IDI KRAVU CUVAJ POBJEZE TI
Ismet_Hadziosmanovic
To čuvate vi u podvelezju
velez mo
JA SAM VAZDA POSTEN VOLIM SE SAMO ZAJEBAVATI,A U OVOM SLUCAJU SI STO POSTO UPRAVU,SMJENI CELZI TRENERA A NE VELEZ KAD NEIDE I NEMA IGRE,ALI OVO JE TAJ NEKI NOVI LOBI.STO NESTAVE NASEG MRKVU ZA SPORTSKOG DIREKTORA IMA MRLE NOS ZA IGRACA,HOCE DAVLA.CUJ ODBIO MILION IZ SAUDISKE ARABIJE GOLEMO
komunista
duda bog te posro nepismeni
velez mo
DJECAK 1981 NEMOZES U ISTI KOS STAVLJATI TANU I DZUBURA,DZUBUR JE POSTEN COVJEK KOJI JE VRATIO VELEZ U PREMIER LIGU,MRKVA DOVEO BLAGOJEVICA.JA NEZNAM KO SI TI ALI SA IBROM NECEMO DALEKO DOGURATI OKO 5 TOG MJESTA NA KRAJU NAM JE PLAFON
1981mostar
U istom su kosu, Dzubur je imao nenormalno velik budzet i uapio je zavalit klub, ostavit ogromne duglvr iza sebe. Mrkva doveo Blagojevica ko da je Boga doveo, a isti taj Mrkva mu nije znak ugovor ponudit i ode za ogromnoh 0KM u Zelju. Duda prosipa mitomaniju o 10 reprezentstivaca u omladinskim kategorijama, jest al ukupno kroz 20 godina. Jest prodali su igraca Demira Pecu sto jest jeat, za 40k KM a momak vrijedi 200k Eura. Posao stoljeca. Ne proaipaj mitomaniju, smiju ti se ljudi.Gdje su Peco, Basic, Salcin i svi oatali talenti koji se radjaju jednom u 20 godina? Dva zadnja bez nastupa za Velez, a zadnji kapiten omladinaxa Sarajeva i najbolji igrac generacije. Otimali nam Zeljo i Sarajevo igrace kako su htjeli, sve za 0KM ili neku sitnu susku nekom u upravi, a djecak1981 ima vise kilometara zbog Veleza nego sto si ti zalogaja u zivotu imao.
Ismet_Hadziosmanovic
Vi niste ime za slaven iz zivinica,a kamo li za nekog drugog.Sda.klub
Šantićeva
Kvizlingu, 30 000 mostara na duši imaš!!!!! Odakle tebe da vodiš brigu o Veležu? Drži se mostaraca iz bugojna i uuuu kluba!
Ismet_Hadziosmanovic
Dečko što si bijesan,ko ti trese kavez?
Šantićeva
Kvizlingu, 30 000 mostaraca imaš na duši?!?! Šta ima u tvom mostaru, pardon bugojnu?
karlhajncbrazzzo
A po čemu je Velež veliko ime? Po rezultatima? Koliko znam osvojili su Kup Maršala Tita i to je sve. Nisu prvi ni u Mostaru, da ne pričam dalje.
Waha
Po igracima koji su nosili dres Veleza, po ekipama kojenau bile protivnik Velezu u evropskim takmicenjima, po trofejima Kupa koje je tada bilo teze osvojiti nego sada u 95% liga Evrope, po duzini trajanja, iako mnogima smeta. Sarajevo, Zeljeznicar, Velez, Celik i Sloboda su imena u BiH i regionu, vi svi ostali ste po svim kriterijima mahalske ekipe :)
Ismet_Hadziosmanovic
Vi ste rinaka obična a ne velikan. Olimpic je trofejniji od vas u BIH
karlhajncbrazzzo
Kada budete u Mostaru prvi onda imate pravo dizati Velež. Do tada je bolje da šutite.
Waha
U vasim snovima. Velez velikan Balkana, o BiH da ne pricamo. MUSVDG
Waha
ABd uskoro prvi u drzavi, al regularnim putem, bez ijedne kupljene utakmice, za razliku od svih klubova u BiH koji kupuju utakmice!!
Bulwyf
Sta gubate odma nije ni 5 kola proslo...
genter
Sad znas kako je Sarajevu u PL.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti