Zvonić: Uz maksimum svih igrača možemo do pobjede

Velež gostuje u Tešnju

Zvonić: Uz maksimum svih igrača možemo do pobjede

Velež će sutra u sklopu 5. kola Prve lige FBiH gostovati u Tešnju kod TOŠK-a.

Mostarci su remijem protiv Olimpika u posljednjem kolu prekinuli seriju od tri pobjede, ali to nije poremetilo atmosferu među igračima, koji s velikim optimizmom putuju u Tešanj.

Da Velež može slaviti u Tešnju mišljenja je i iskusni defanzivac Rođenih Denis Zvonić, međutim naglašava će za to biti potreban maksimum svih igrača.

„U nekim segmentima smo podbacili protiv Olimpika, pogotovo u drugom poluvremenu, ali već u nedjelju protiv TOŠK-a imamo priliku za popravni. Moramo dati svoj maksimum kako bismo se vratili sa 3 boda“, kaže Zvonić, a sličnog razmišljanja je i Mehmed Ćosić.

„Pred nama je teško gostovanje, ali svi se dobro spremamo za tu utakmicu i mislim da možemo na kraju utakmice da izađemo kao pobjednici“.

Šef stručnog štaba Ibro Rahimić ističe kako se nekoliko igrača žali na povredu.

„Kada je igrački kadar u pitanju, Fajić se malo žali na povredu, ali trebao bi biti spreman za TOŠK. Brandao je radio cijelu sedmicu, a protiv Olimpika se osjetilo da je napravio malu pauzu. Ima još nekih sitnih povreda, ali očekujem da svi budu na raspolaganju u nedjelju“, rekao je Rahimić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Utakmica između TOŠK-a i Veleža se, podsjetimo, igra u nedjelju s početkom u 16:30 sati.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
IDEMO NA POBJEDU,SAMO JAKO, NAJBOLJI SMO
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi