(Foto: EPA)

Špancu novi ugovor

Loše vijesti za Kolašinca: Monreal ostaje u Arsenalu!

Midhat Šljivak

Menadžer londonskog Arsenala Unai Emery potvrdio je danas engleskim medijima da su pregovori sa iskusnim lijevim bekom Nachom Monrealom oko produženja saradnje jako blizu realizacije.

Iskusni 32-godišnji Monreal je u klubu od 2013. godine kada je stigao iz Malage, a ugovor mu ističe narednog ljeta.

Ipak, u londonskom klubu su ga odlučili zadržati i ponudili su mu produžetak saradnje, što je on i prihvatio, ali još je sve u fazi pregovora.

"Dobro poznajem Monreala. Nakon dva mjeseca saradnje s njim, zadovoljan sam onim što pokazuje. Ima 32 godine, fizički je spreman i igra na visokom nivou. Moramo ga ostaviti u timu još dugo vremena", rekao je Emery.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Njegov ostanak na Emiratesu je sigurno problem za bh. fudbalera Seada Kolašinca koji će vjerovatno biti samo rezervna opcija Špancu na lijevom beku nakon oporavka od povrede.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.