Cazorla: Vrijeme je da vam kažem kako mi je Wenger spasio karijeru

Sjajan gest bivšeg trenera Arsenala

Cazorla: Vrijeme je da vam kažem kako mi je Wenger spasio karijeru

E. Čaušević

Španski fudbaler Santi Cazorla nakon skoro dvije godine konačno se vratio na teren i to u dresu Villarreala u koji je ovog ljeta stigao kao slobodan igrač.

Cazorla je napustio Arsenal na kraju prošle sezone nakon što mu je istekao ugovor, ali će vječno biti zahvalan londonskom klubu i bivšem treneru Arseneu Wengeru na svemu što su uradili za njega. Kada je zadobio tešku povredu Wenger nije htio da ga se odrekne tako lako iako je znao da postoji šansa da Cazorla završi karijeru.

Nakon teške povrede Cazorla je mislio i o ugovoru koji mu je te sezone završavao u Arsenalu. Međutim, onda je Wenger napravio fantastičnu stvar i odlučio je da će dati Cazorli još jednu godinu ugovora što je na kraju bilo presudno u njegovom oporavku.

"Arsene me uvijek podržavao i vrijeme je da otkrijem kako mi je spasio karijeru. Produžio sam ugovor pred prvu operaciju i to je bio zaista sjajan gest. Nazvao me i rekao mi da želi da produžim na još jenu sezonu, donio papire i poručio da sada mogu ići na operaciju bez straha oko ugovora. To mi je pomoglo i u opravku i bit ću mu vječno zahvalan na tome", rekao je Cazorla.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti