Našalio se sa Zlatanom

Beckham na komičan način čestitao Ibrahimoviću na 500. golu

Legendarni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović je za vikend postigao svoj 500. pogodak u karijeri, ali na zaista nevjerovatan način.

Ibra je u duelu LA Galaxyja i Toronta postigao rijetko viđen gol na kojem su mu čestitale gotovo sve uglednije osobe iz svijeta fudbala, a najviše se ističe poruka Davida Beckhama koji se stigao i našaliti.

"Zlatane, želim ti čestitati. Petsto golova, kakva karijera, kakav igrač, kakvo dostignuće... Bilo je uživanje igrati i sa tobom i protiv tebe, a najveće je zadovoljstvo biti tvoj prijatelj", rekao je Beckham u ozbiljnom tonu, a onda...

"Petsto golova znači da si veoma, veoma star. Čestitam ti, ali pomalo si stidan. Moraš poraditi na tome i bit će još bolje. Čestitam još jednom, prijatelju".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.