Ibrahimović: Misli da je neki filozof, a ja imam više golova nego on utakmica

Šveđanin u svom stilu

Ibrahimović: Misli da je neki filozof, a ja imam više golova nego on utakmica

E. Čaušević

Fudbaleri LA Galaxyja poraženi su jučer na gostovanju od Toronta sa 5:3, a meč je obilježio Zlatan Ibrahimović koji je postigao svoj 500. gol u karijeri.

Ibrahimović nije mogao pomoći svojoj ekipi da izbjegne novi poraz, ali sigurno da će pamtiti meč u Torontu jer je stigao do brojke od čak 500 postignutih golova. Šveđanin je na ovoj utakmici imao i mali sukob s veznjakom domaćih Michaelom Bradleyjem.

Bradley je od sudije tražio da pokaže karton jednom od igrača Galaxyja, a to se nije svidjelo Zlatanu koji je ušao u "verbalni" rat s veznjakom Toronta. Nakon utakmice novinare je zanimalo šta se zapravo dešavalo između njih, a Ibrahimović je na svoj način odlučio da prokomentariše Bradleyja i sukob s njim.

"Puno priča sa sudijama. Misli da je neki filozof fudbala. Pa, postigao sam više golova nego što je on odigrao utakmica. Bradley bi trebao pratiti moja pravila i poštovati ih", poručio je Ibrahimović.

Top Komentari

Edy
supak arogantni
9 26
Brzina99
Jednom Zlatan uvijek Zlatan
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi