Ibra je bio spreman da se potuče, ali se Bradley povukao u pravom trenutku

Sukob na meču Toronta i Galaxyja

Ibra je bio spreman da se potuče, ali se Bradley povukao u pravom trenutku

Endin Čaušević

Fudbaleri Toronta sinoć su na svom terenu pobijedili LA Galaxy sa 5:3, a utakmicu je obilježio Zlatan Ibrahimović koji je postigao 500. gol u svojoj karijeri.

Toronto je imao vodstvo od 3:0, ali je Ibra fantastičnim golom smanjio na 3:1 u samom finišu prvog dijela. Galaxy je u nastavku uspio da dođe do poravnanja, no Toronto je pred kraj utakmice postigao još dva gola i upisao tri boda.

Ibra je obilježio ovu utakmicu svojim 500. golom u karijeri, ali je bio i veoma nervozan. Šveđanin je imao sukob s veznjakom domaćeg tima Bradleyjem, a njihov verbalni okršaj trajao je nekoliko minuta.

Napadaču Galaxyja zasmetalo je što Bradley priča sa sudijom i traži žuti karton za igrača ekipe iz Los Angelesa, te je Ibrahimović odlučio da reaguje. Imali su svašta reći jedan drugom i nisu birali uvrede. Čini se da je Ibra bio spreman i na tuču, ali se Bradley povukao u pravom trenutku.

Top Komentari

rimke
u kom se trenutku povukao ?
18 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi