Dječak je svim silama htio dobiti autogram, a onda mu se Ibra potpisao na čelo

Postao hit na društvenim mrežama

Dječak je svim silama htio dobiti autogram, a onda mu se Ibra potpisao na čelo

Endin Čaušević

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović jučer je postigao svoj 500. gol u karijeri u porazu njegovog LA Galaxyja na gostovanju kod Toronta (5:3).

Ibrahimović je na nevjerovatan način zatresao mrežu protivničke ekipe, a to je bio njegov jubilarni 500. gol u karijeri. Šveđanina je nakon utakmice ispred stadiona čekalo dosta navijača, a on je odlučio da odvoji svoje vrijeme i sretnim navijačima da autograme.

Jedan od dječaka koji je bio ispred stadiona se trudio da nekako dođe do Zlatana, ali ga napadač LA Galaxyja nije čuo u prvi mah. Kada je mislio da je gotovo i da se Ibra vraća u autobus onda je nastao šou. Zlatan se vratio i potpisao se na njegovo čelo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi