Foto: Screenshot

Mariano Diaz fantastično pogodio

Ronaldova sedmica je ipak završila na pravim leđima

Real Madrid je u prvom kolu grupne faze Lige prvaka ugostio Romu i slavio uvjerljivu pobjedu rezultatom 3:0.

Nije Roma ništa mogla večeras raspoloženim Kraljevima. Isco je sjajno pogodio iz slobodnjaka u 45. minuti za 1:0, da bi i Bale postigao sjajan gol za 2:0 u 58. minuti.

Kada je već bilo jasno da će Real upisati pobjedu, šlag na tortu je stavio Mariano Diaz koji je u drugoj minuti sudijske nadoknade postigao zaista fantastičan pogodak za konačnih 3:0.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Upravo je Mariano Diaz pojačao (vratio se u) Real Madrid ovog ljeta nakon odlaska Cristiana Ronalda. Real ga je nakon sjajne sezone u Lyonu odlučio otkupiti, ali navijači su priželjkivali zvučnije pojačanje, pa nisu bili oduševljeni njegovim angažmanom, a na dosta kritika je naišao i kada je zadužio "Ronaldovu" sedmicu.

Ipak, večerašnjim golom je pokazao da je pravi fudbalski majstor i da će itekako dobro doći Realu u novoj sezoni.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.