Italijanski mediji otkrili sastav Rome za okršaj s Realom

Di Francesco spremio iznenađenje

Italijanski mediji otkrili sastav Rome za okršaj s Realom

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome večeras počinju svoj put u novoj sezoni Lige prvaka na gostovanju protiv prvaka Evrope, Real Madrida.

Vučica je prošle sezone napravila veliko iznenađenje plasmanom u polufinale Lige prvaka, te ove sezone će pokušati ponoviti sličan uspjeh. Ipak, rimski klub će imati veoma težak start jer u prvom kolu grupne faze gostuju kod aktuelnih evropskih prvaka Real Madrida.

Italijanski mediji su prije nekoliko trenutaka objavili da je trener Rome, Eusebio Di Francesco, spremio jedno iznenađenje za večeras, ali su i otkrili sastav rimskog kluba. Ono što je iznenadilo mnoge jeste da će od prve mnute najvjerovatnije zaigrati mladi Nicola Zaniola koji igra u veznom redu.

Vjerovatni sastav Rome: Olsen, Kolarov, Fazio, Manolas, Florenzi, Nzonzi, De Rossi, Zaniolo, El Shaarawy, Cengiz Under, Džeko.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjećamo, utakmica između Real Madrida i Rome igra se večeras na Santiago Bernabeu sa početkom u 21 sat.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AMKO
Skim god da izadze petarda cast Dzeki i Florenciju ostalo truba
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi