(Foto: EPA)

Seluk provocirao Građane

Dok se Pep hvatao za glavu, poznato lice ga je brutalno ismijavalo

Midhat Šljivak

Manchester City je sinoć iznenađujuće poražen od Lyona na Etihadu sa 1:2.

Izuzev kladioničara, mnogi su se obradovali porazu Građana, a posebno se radovao agent Yaye Tourea Dimitriy Seluk.

On nikada nije volio menadžera Cityja Pepa Guardiolu i često ga je žestoko kritikovao u medijima, posebno u trenucima kada je Španac njegovog klijenta otpisao u Cityju.

Seluk je sada dočekao svojih pet minuta i karikaturom je jasno pokazao šta misli o ovom stručnjaku koji se hvatao na glavu na tribinama Etihada tokom meča sa Lyonom.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Na karikaturi koju je objavio nalazi se Yaya Toure u tradicionalnoj afričkoj odjeći i zabada iglu u voodoo lutku koja predstavlja Pepa Guardiolu.

Ova karikatura je posebno izrađena kako bi se provocirali navijači Cityja i Guardiola, ali Seluka očito baš briga šta će misliti o njemu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.