Silva: Nismo favoriti za osvajanje Lige prvaka

Ofanzivac Manchester Cityja nakon poraza

Silva: Nismo favoriti za osvajanje Lige prvaka

Manchester City je na otvaranju Lige prvaka iznenađujuće poražen na Etihadu od Lyona (2:1).

Građani su dominirali tokom cijele utakmice, imali daleko veći posjed i niz prilika, no gosti iz Francuske su bili ti koji su bili efikasniji i na kraju slavili rezultatom 2:1.

Poraz Manchester Cityja je iznenadio mnoge, jer se Pepove trupe svrstavaju među favorite za "ušati" pehar, iako tako ne smatra 24-godišnji ofanzivac Bernardo Silva.

"Nismo favoriti kako se možda smatra. Manchester City želi slaviti u svim takmičenjima u kojima sudjeluje, pa i u Ligi prvaka, ali svjesni smo da to neće nimalo lako", kazao je Silva, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Imamo dobar tim. Prvaci smo Engleske, međutim Liga prvaka je nešto sasvim drugo, tu morate pokazati mnogo više. Sada smo izgubili, ali nastojat ćemo da pobijedimo već u sljedećoj utakmici kada igramo protiv Hoffenheima."

Podsjetimo, Manchester City je pored Lyona u grupi još sa Hoffenheimom i Shakhtarom.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

F_C_Bracelona_
Sve dok Agüero sjedi na klupi a Jesus igra niste favoriti, a i bez Kevina De Bruynea ste 50% slabiji.
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi