Juve želi Nijemca

Veliki transfer u najavi: Prvo Ronaldo, sada Sane

Edmir Škorić

Njemački reprezentativac Leroy Sane nalazi se na meti torinskog Juventusa.

Italijanski mediji pišu kako se Juventus neće zaustaviti na Cristianu Ronaldu i da će sljedeća velika zvijezda koja će doći biti Leroy Sane.

Ovaj krilni nogometaš nije previše igrao kod Pepa Guardiole, ali u posljednje vrijeme mu katalonski stručnjak daje puno prostora za igru, a ovaj se odužuje na najbolji mogući način.

Sane jeste kvalitetan igrač i bitan za City, ali kako engleski klub ima nekoliko sličnog profila, nije isključeno da ga pusti u Torino.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, takav igrač ima svoju vrijednost, a Saneova doseže i do 150 miliona eura, što je više nego što je Stara dama platila Real Madridu za Ronalda i vidjet ćemo ima li uistinu želju da kupi Nijemca na zimu ili narednog ljeta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.