UEFA proganja Ronalda zbog "poniženja" u Monaku?

Portugalčevo isključenje je i dalje glavna tema

UEFA proganja Ronalda zbog "poniženja" u Monaku?

Cristiano Ronaldo je lio suze nakon što ga je arbitar Felix Brych isključio na njegovom debiju za Juventus u Ligi prvaka.

Portugalac je nakon duela sa Velencijinim Murillom, na "preporuku" pomoćnog sudija zaradio crveni karton sa kojim se nije mogao pomiriti.

Sudijska odluka je bila itekako kontroverzna, Ronaldovim saigračima nije bilo jasno šta se dogodilo, dok je dobar dio javnosti nakon meča zaključio da je jedanostavno Portugalac ostao bez određene protekcije onog trenutka kada je napustio Real Madrid.

Prema navodima Marce, dobar dio Ronaldovih saigrača vjeruje da je crveni karton osveta UEFA-e za njegovog nepojavljivanje na svečanim dodjelama nagrada krajem augusta ove godine u Monacu.

Podsjetimo, Ronaldo je bio u užoj konkurecniji za titulu igrača godine, ali je tri sata prije ceremonije saznao da nagradu neće dobiti što je bilo veliko razočaranje za njega, pa je odlučio ne pojaviti se na svečanosti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Saigrači Cristiana Ronalda znaju da je on trenutno jako uznemirn zbog svega što se dešava i vjeruju da je zaista nova zvijezda Juventusa žrtva u čitavoj priči.

Ipak, teško je povjerovati u ovu "teoriju zavjere", a pretpostavlja se da će Ronaldu biti izrečena ublažena suspenzija od jedne utakmice, te da će moći nastupiti na Old Traffordu, protiv svog bivšeg kluba Manchester Uniteda u Ligi prvaka.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi