Mladi Panamac zabio eurogol

Hajduk je danas pobijedio, ali je primio gol za pamćenje

Hajduk je u 8. kolu HNL-a kao gost savladao Istru rezultatom 4:2 u vrlo dobroj utakmici koju je, ipak, obilježio fudbaler tima iz Pule.

Mladi José Luis Rodríguez je u 41. minuti postigao gol za pamćenje kada je smanjio rezultat na 3:1. Prema mišljenju kolega iz Hrvatske, upravo ovaj gol je najljepši u osmom kolu i ozbiljan kandidat za jedan od najboljih u cijeloj sezoni.

Inače, Rodriguez ima 20 godina i nastupa za reprezentaciju Paname s kojom je nastupao na Svjetskom prvenstvu ovog ljeta. Na Mundijalu je odigrao sve tri utakmice za svoju selekciju, koja se baš i nije proslavila u Rusiji.

Prije dolaska u Istru, Rodriguez je bio član Alavesa, a njegov gol zaista vrijedi vidjeti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.