Hajduk u zoni ispadanja!

Istra poslala "Bile" u opasnu zonu

Hajduk u zoni ispadanja!

Hajduku ništa ne ide. Splićani su užasno ušli u novu sezonu, odigrali su šest kola, ali još nisu osjetili slast trijumfa.

Za užasne rezultate Bilih u 1. HNL "glavom je platio" Željko Kopić, pa je na klupu stigao Zoran Vulić.

Navijači Hajduka se nadaju da će legenda kluba uspjeti oživjeti ekipu.

Hajduk u sedmo kolo 1. HNL ulazi sa -10 u odnosu na prvoplasirani Dinamo, a od Bilih koji trenutno imaju četiri boda je gori samo Rudeš koji je sa jednim osvojenim bodom zakucan za dno tabele.

Da stvari budu gore Istra je večeras savladala Inter iz Zaprešića na gostovanju u prvom susretu 7. kola HNL-a i tako poslala Hajduk u zonu ispadanja.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Istra je pobjedom od 1:2 preskočila Hajduk koji je sada pao na deveto mjesto koje inače znači razigravanje za niži rang. Možemo samo zamisliti kakve reakcije kod najvatrenijih navijača Hajduka izaziva pogled na tebelu.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmerZE1990
Da ne dominira SDA u Hajduku hahahahahshs
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi