Sastavi

Juve i bez Ronalda izgleda moćno, Pepova "mašina" spremna

Edmir Škorić

Prve dvije utakmice 2. kola Lige prvaka igraju se od 18:55 sati u Torinu i Sinsheimu.

Hoffenheim našeg Ermina Bičakčića ugostit će Manchester City, koji nakon poraza u prvom kolu ima želju da večeras ostvari pobjedu i ovaj meč će biti posebno zanimljiv.

Za ovaj duel Pep Guardiola se odlučio na sljedećih 11: Ederson, Walker, Kompany (C), Otamendi, Laporte, Fernandinho, Gundogan, Silva, Sane, Sterling, Aguero

Za Hoffenheim igraju: Baumann, Brenet, Kaderabek, Demirbay, Grillitsch, Belfodil, Hoogma, Akpoguma, Szalai, Joelinton, Posch.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U drugoj utakmici Juventus je domaćin Young Boysu bez Cristiana Ronalda koji je suspendovan, a trener Max Allegri je odlulčio da izvede sljedeću postavu:

Szczesny; Barzagli, Bonucci, Benatia; Cuadrado, Bernardeschi, Pjanić, Matuidi, Alex Sandro; Dybala, Mandzukić

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.