Kapiten Zvijezde iz Gradačca je odigrao sjajan meč

Jusufbašićeva majstorija sa bijele tačke za potvrdu četvrtfinala Kupa BiH

Fudbaleri Zvijezde iz Gradačca su danas na svom terenu ugostili Zvijezdu 09 u osmini finala Kupa BiH i slavili pobjedu rezultatom 2:0.

Poveli su domaći u 49. minuti preko Popovića, da bi konačnih 2:0 postavio kapiten Sabahudin Jusufbašić u 88. minuti sa bijele tačke.

Upravo je Jusufbašić bio ponajbolji pojedinac u redovima domaćih i među najzaslužnijma za plasman Zvijezde u četvrtfinale Kupa BiH.

On je svoju partiju i pobjedu Zvijezde krunisao zaista majstorskom panenkom sa penala. Golman Zvijezde 09 Filip Erić nije imao šanse.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Jusufbašićevu panenku možete pogledati u video prilogu (od 00:40).

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.