Jaćimović u finišu za pobjedu Zvijezde u Novom Travniku

Gosti uspjeli da pobijede

Jaćimović u finišu za pobjedu Zvijezde u Novom Travniku

Edmir Škorić

U Novom Travniku je istoimeni domaćin ugostio Zvijezdu u meču 8. kola Prve lige FBiH, a duel ovih ekipa završen je minimalnom pobjedom gostiju (1:0).

Zvijezda se oporavila od teškog poraza od Veleža u Mostaru, pa je nakon toga slavila protiv Metalleghea u prvenstvu, prošla u osminu finala Kupa, a onda danas odigrala kvalitetan meč u Novom Travniku.

Domaćin je istina na dnu sa samo tri boda u sedam kola, ali upravo zbog toga je ovo bio težak meč za goste iz Gradačca, pošto u Novom Travniku znaju da je vrijeme da se počnu skupljati bodovi.

Domaći su imali dobru priliku u prvih pola sata, ali je pokušaj Petaka otišao malo preko gola Prljače, a kasnije je i Čakić sa samo pet metara promašio gol Gradačačana.

U nastavku meča Nebić prijeti golu Zvijezde, uzvraćaju gosti, a kada se činilo da će doći do podjele bodova, sjajni Jaćimović u finišu pogađa za slavlje Gradačačana.

Možda bi u Zvijezdi bili zadovoljni i bodom, ali sada se kući vraćaju s punim plijenom i opet će se priključiti u sami vrh tabele.

Novi Travnik - Zvijezda 0:1

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Novi Travnik: Ćutahija, Goloman, Ćosić, Džepina, Nebić, Petak, Silajdžija, Smolo, kopljak, Petak, Čakić.

NK Zvijezda: Prljača, Popović, Brčkalić, Šarić, Jusufbašić, Pecelj, Jaćimović, Kadrić, Unkić, Šakanović, Ilić.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti