Nekoliko vrlo zanimljivih utakmica

Nastavlja se Evropa liga: Hodžić i Hadžić gostuju Chelseaju, Hajrović i Gojak kod Vranješa

Večerašnjim susretima od 18.55 i 21.00 sati nastavlja se grupna faza Evropa lige. 

Nakon što smo vidjeli mnogo uzbuđenja u prvom kolu, nadamo se da će jednako zanimljivo biti i u nastavku takmičenja, a nema razloga da ne vjerujemo u to.

Bit će i večeras mnogo zanimljivih susreta. Od 18.55 sati vrijedi izdvojiti duel Milana protiv Olympiakosa, Anderlechta i Dinamo Zagreba, Red Bull Salzburga i Celtica te Qarabaga i Arsenala.

Dinamo će, nakon sjajne utakmice protiv Fenerbahčea, imati vrlo teško gostovanje kod Anderlechta, a mi se nadamo da će Izet Hajrović i Amer Gojak nastaviti sa dobrim partijama sa jedne i Ognjen Vranješ sa druge strane, iako će imati direktan duel.

Kada su u pitanju utakmice od 21.00 sati, na teren će i ekipa MOL Vidija za koju nastupaju dva bh. fudbalera Armin Hodžić i Anel Hadžić. Mađarski predstavnik će imati vrlo težak zadatak jer gostuje na Stamford Bridge stadionu kod Chelseaja.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Osim tog susreta moglo bi biti zanimljivo i u Frankfurtu gdje domaćem Eintrachtu gostuje ekipa Lazia.

Od ostalih bh. igrača večeras će na teren u dresu Astane protiv Rennesa zaigrati Mario Aničić, trebao bi igrati i Sead Kolašinac za Arsenal, Muris Mešanović za Slaviju Prag, Smail Prevljak i Darko Todorović za Red Bull, Bojan Nastić za Genk, Gojko Cimirot za Standard Liege, Avdija Vršajević za Akhisar i Senad Lulić za Lazio.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.