Chelsea i David Luiz produžuju saradnju

Brazilac ostaje na Stamford Bridgeu

Chelsea i David Luiz produžuju saradnju

Brazilski stoper David Luiz uskoro će potpisati novi ugovor sa Chelseajem, piše Evening Standard.

Ovaj 31-godišnjak trenutno sa londonskim klubom ima ugovor do ljeta 2019. godine, ali će saradnja biti produžena na još jednu godinu.

David Luiz je u dva navrata nosio Chelseajev dres - prvi put od 2011. do 2014. godine, a drugi od 2016. godine. U međuvremenu je, i to s mnogo uspjeha, nastupao za PSG.

David Luiz je ugravirao svoje ime u gotovo sve velike Chelseajeve uspjehe u posljednje vrijeme, uključujući i osvojenu Ligu prvaka 2012. godine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ove sezone je Luiz nastupio na svih sedam utakmica u Premier ligi.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi