Odabrana službena lica za mečeve 13. kola

Peljto sa pištaljkom na Pecari, Bjelica na Grbavici

U nešto drugačijem rasporedu u odnosu na onaj koji smo navikli, nastaviće se Premijer liga BiH, a utakmice će biti igrane u petak i subotu. 

Program počinje sutrašnjom utakmicom na stadionu Grbavica između Željezničara i Čelika. Pravdu na ovom susretu će dijeliti sudac Vladimir Bjelica iz Istočnog Sarajeva.

U subotu ćemo gledati čak pet premijerligaških susreta i to u terminima od 15.30 i 18.30 sati.

U Bijeljini će se sastati Radnik i Tuzla City, a susret će suditi Admir Šehović iz Sarajeva. Nadalje, na Tušnju će snage odmjeriti fudbaleri Slobode i Zvijezde 09 i to po budnim okom suca Danijela Boje iz Kiseljaka. U Doboju kod Kaknja će biti vrlo zanimljivo jer se sastaju Mladost i Sarajevo, a sudit će Goran Paredžik iz Ljubuškog. Bit će uzbudljivo i u Gabeli gdje na noge GOŠK-u dolazi Zrinjki, a na centru će se naći Frano Jelić iz Širokog Brijega.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jedini susret koji se igra od 18.30 sati bit će odigran na Pecari između Širokog Brijega i Krupe, a sudit će ga Irfan Peljto iz Sarajeva.

U nedjelju neće biti utakmica zbog Opštih izbora u Bosni i Hercegovini.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.