Nalić: Kao što ste vidjeli fudbal nije uvijek pravedan

Trener Slobode nakon eliminacije iz Kupa BiH

Nalić: Kao što ste vidjeli fudbal nije uvijek pravedan

Sloboda je na Tušnju danas ugostila ekipu Širokog Brijega u osmini finala Kupa BiH. Regularni tok susreta je završen rezultatom 1:1, a Široki je nakon boljeg izvođenja penala (4:5) izborio plasman u četvrtfinale Kupa BiH.

Tuzlaci su, pogotovo u drugom poluvremenu, imali dosta prilika da postignu drugi gol. Ipak, nisu uspjeli, briljirao je i golman Širokog, a trener Slobode Zlatan Nalić je nakon susreta istakao da misli da je njegov tim više zaslužio prolaz.

"Kao što ste vidjeli fudbal nije uvijek pravedan, mislim da smo zaslužili prolaz u Kupu. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, dobro smo odigrali i u odbrani i napadački, stvorili smo dovoljan broj šansi da zaslužimo prolaz", istakao je nakon utakmice trener Slobode Zlatan Nalić, pa nastavio:

"Ali nismo uspjeli postići taj gol, vidjeli ste da smo čitavo drugo poluvrijeme igrali pred protivničkim šesnaestercem. Ipak, tako je kako je... Zahvalio bih se našoj publici koja je aplauzima pozdravila igrače i bodrila ih sjajnim navijanjem".

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi