FIFA obradovala Petrovića: Željo mu mora isplatiti 39.000 KM

Dobio spor protiv Plavih

FIFA obradovala Petrovića: Željo mu mora isplatiti 39.000 KM

Međunarodna nogometna federacija FIFA obradovala je ovih dana nekadašnjeg trenera Željezničara Slavku Petrovića.

Naime, Petrovićeva tužba protiv FK Željezničar je usvojena i klub sa Grbavice će svom nekadašnjem treneru morati da isplati 39.000 KM sa kamatama.

Do tužbe je došlo nakon što je Željo otpustio Petrovića koji je prethodno uputio poziv na mirno rješenje spora. Rok za isplatu je 30 dana.

Inače, Petrović nije trener Željezničara već preko godinu dana.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

HRASNO_1921_HRASNO1921
Egoizam i narcisoidnost prvog čovjeka kluba, klub vec trecu godinu za redom vodi u propast, umjesto da je klub platio 20.000 KM premije po ugovoru, sada mora 39.000 KM, i to sve zbog bahatosti jednog čovjeka, naravno to nece platiti iz svog dzepa vec iz klupske kase, imas stadion, a nemas ekipu, rezultate, mir u i oko kluba, brojnost navijaca iz utakmice u utakmicu takodjer pokazuje stanje i sta misle o svemu, dokle samo dragi bog zna, samo naprijed Miske :)
13 6
Chupy
I treba da plate. Misle da neko dzaba radi za njih, ustvari svaki klub. A pogotovu Petrovic gdje god je radio, posteno je odradio.
13 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi