Irac prvi zadao udarac

Svi su optužili Khabibove pomoćnike da su napali Conora, ali istina je potpuno suprotna!

Endin Čaušević

Irski borac Conor McGregor poražen je jutros od Khabiba Nurmagomedova u meču za prvaka lake kategorije UFC-a.

Međutim, borba se nalazi u drugom planu jer svi pričaju o haosu kojeg je napravio Khabib nakon meča. On je preskočio ogradu i krenuo da se tuče sa članovima Conorovog tima koji su ga žestoko vrijeđali već mjesecima.

Kada je Conor htio da se uključi nastala je tuča i u kavezu u kojem su bili članovi Khabibovog tima. Došlo je do sukoba između njih i Conora, a dva člana Khabibove ekipe su nakon svega uhapšena. Ipak, američki mediji prenose da je zapravo Conor i počeo ovaj sukob.

Oni su imali šta da kažu irskom borcu, no navodno on je prvo jednog od članova udario šakom, a onda je došlo do tuče. Ipak, sve je brzo prekinuto i mnogi su mislili da je Conor napadnut, no Irac je prvi zadao udarac. Nakon svega nije tužio Khabibove pomoćnike koji su pušteni iz pritvora.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.