Khabib: Dok je Allah s nama niko nas ne može slomiti!

Tweet koji mnogo govori

Khabib: Dok je Allah s nama niko nas ne može slomiti!

Endin Čaušević

Khabib Nurmagomedov je pobjedio jutros Conora McGregora u Las Vegasu i odbranio UFC pojas šampiona u lakoj kategoriji.

Meč koji se mjesecima čekao je u potpunosti opravdao očekivanja, a na kraju je Khabib pretukao Conora i došao do zaslužene pobjede. Ipak, mrlju na sve to Dagestanac je bacio nakon meča jer je preskočio ogradu i počeo udarati članove Conorove ekipe koji su ga mjesecima žestoko vrijeđali.

Khabib je dobio nakon svega veliku podršku ljubitelja ovog sporta na Twitteru, a zanimljivo je da su se mnogi prisjetili njegovot tweeta od prije sedam dana. I tada je Khabib pokazao koliko mu vjera znači, te zbog čega nikome ne može oprostiti kada ga vrijeđaju na vjerskoj osnovi.

"Hvala vam braćo, bi mi dajete snagu, energiju i veliku motivaciju. Naredne subote ću dati sve od sebe da ispunim očekivanja. Kada je Allah uz nas onda nas niko ne može slomiti", poručivao je Khabib pred okršaj s Conorom.

Top Komentari

damir bosnjak
Allah u ekber
48 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi