Khabib je ovim udarcem Irca "vratio na fabričke postavke"

Spustio je McGregora na zemlju

Khabib je ovim udarcem Irca "vratio na fabričke postavke"

Edmir Škorić

Arogantnog i punog sebe Conora McGregora Khabib je uspio da spusti na zemlju.

Nurmgomedov je razbio Irca i odbranio pojas prvaka lake kategorije UFC-a, a do toga je stigao polugom na vratu u četvrtoj rundi.

Ipak, nije to bilo sve, pošto je nakon meča nastavljen haos u dvorani u Las Vegasu. Ruski borac je preskako ogradu i napadau sparing - partnera svog rivala, a i McGregor je imao okršaje sa članovima Khabiovog tima u Oktagonu.

Borba je stoga pala u drugi plan, a jedan od najboljih poteza bio je brutlalan udarac Khabiba, kada je srušio McGregora i onda se, kao pušten s lanca, zaletio prema njemu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi