Šokantna objava portugalskih medija

Real Madrid natjerao Ronalda da 2009. godine prizna silovanje i nagodi se s Kathryn?

Endin Čaušević

Priče o navodnom silovanju Cristiana Ronalda ne prestaju otkako se oglasila američka manekenka Kathryn Mayorga.

Kathryn je izjavila da ju je Ronaldo brutalno silovao 2009. godine u luksuznom hotelu u Las Vegasu i da više ne može to čuvati u sebi. Nakon navodnog silovanja ona je dodala da joj je portugalski fudbaler platio čak 325.000 eura za šutnju.

Američka policija pokrenula je istragu povodom ovih optužbi na račun igrača Juventusa, a danas su sve zakuhali i portugalski mediji nevjerovatnim tvrdnjama. Naime, oni su objavili da su i čelnici Real Madrida upetljani u sve to, odnosno da su natjerali Ronalda da izgladi odnose s Kathryn koja je već tada htjela da ga tuži.

Kraljevski klub je upravo tog ljeta doveo Ronalda iz Manchester Uniteda za tada nevjerovatnih 94 miliona eura i nisu željeli takve skandale.

"Klub je tražio od Ronalda da prizna krivicu za ono što je uradio i on je to prihvatio. Cijela priča je bila brzo gotova jer je Kathryn pristala da uzme novac i da šuti. Tada je obećala da neće više to nikada spomenuti niti podići optužbe", prenose portugalski mediji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.