Ronaldova majka se ponovo oglasila na Instagramu: "Uvijek ću biti tu za tebe"

Teški dani za Portugalca

Ronaldova majka se ponovo oglasila na Instagramu: "Uvijek ću biti tu za tebe"

Endin Čaušević

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo je optužen za silovanje od strane američke manekente Kathryn Mayorga, a njeni navodi su šokirali svjetsku javnost.

Advokat ove Amerikanke danas je otkrio nove fotografije koje su nastale te večeri, te je najavio da će ona zvanično tužiti Ronalda za silovanje. Portugalac je odmah demantovao optužbe za silovanje, ali i pored toga američka policija je odlučila pomno istražiti navode Kathryn.

Jasno je da je Ronaldo trenutno pod velikim pritiskom, a navijači Juventusa se nadaju da se to neće odraziti na njegove igre. Portugalac je dobio veliku podršku svojih fanova, a po prvi put jučer se oglasila i njegova porodica.

Njegova majka Dolores danas je ponovo bila aktivna na Instagramu, te je još jednom javno pružila podršku svom sinu u ovim teškim momentima. Ona je sigurna da će se dokazati da Ronaldo nije kriv, te da je ovo još samo jedan pokušaj da neka anonimna djevojka postane popularna koristeći njegovo ime.

"Iako sam sada daleko od tebe uvijek sam tu kao tvoja podrška. Sve će biti u redu. Bog je veliki", poručila je Dolores.

View this post on Instagram

Mesmo longe estamos contigo e tudo vai ficar bem Deus é grande🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻💋💋💋💋

A post shared by Maria Dolores (@doloresaveiroofficial) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi