Pojavile se nove fotografije Ronalda iz Las Vegasa kobne noći s Kathryn

Amerikanka će ga tužiti za silovanje

Pojavile se nove fotografije Ronalda iz Las Vegasa kobne noći s Kathryn

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo već dvije sedmice nalazi se u centru pažnje svjetske javnosti, ali ne zbog fudbala već zbog optužbi za silovanje.

Naime, američka manekenka Kathryn Mayorga prije dvije sedmice obratila se medijima i optužila Ronalda da ju je brutalno silovao 2009. godine u jednom luksuznom hotelu u Las Vegasu. Već ranije su objavljene fotografije njih dvoje koje su nastale te noć, ali nikada niko nije u javnost iznio takve optužbe.

Kathryn je poručila da je u sebi to čuvala devet godina jer joj je Portugalac platio čak 350.000 funti za šutnju. No, izjavila je da više jednostavno ne može to da trpi, te da želi da cijeli svijet zna kakav je Ronaldo čovjek. Naravno, portugalski fudbaler je odmah demantovao ove optužbe, no problem mu pravi činjenica da je američka policija pokrenula istragu.

Navodno, postoje dokazi protiv Ronalda, a i advokat ove Amerikanke danas je najavio tužbu za silovanje protiv igrača Juventusa. Čak su u javnost odlučili objaviti nove fotografije koje su nastale te kobne noći. Ipak, istraga policije još uvijek traje, a Ronaldo je siguran da će se dokazati da je to samo još jedna u nizu lažnih optužbi.

Top Komentari

Edward NewGate
gleda ga kao da bi ona njega silovala a ne on nju!
19 2
Babo
Vala ste dosadili vise s ovim sranjem....pa jbte šta ste navalili toliko...piši nešto normalno ccccc...
17 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi