Oglasila se Ronaldova bivša: Raffaella stala u odbranu Portugalca

Ronaldo u centru pažnje zbog optužbi za silovanje

Oglasila se Ronaldova bivša: Raffaella stala u odbranu Portugalca

Cristiano Ronaldo je gotovo uvijek u centru pažnje svjetskih medija, ali u proteklom periodu je to možda i dostiglo vrhunac obzirom da je Portugalca jedna djevojka iz Sjedinjenih Američkih Država optužila za silovanje.

Već je mnogo toga napisano o pomenutoj temi, a sada se oglasila jedna od Ronaldovih bivših djevojaka Raffaella Fico koja je stala u Ronaldovu odbranu.

Ona je za njega imala samo komplimente,a poručila je kako baš voli da trenira i to posebno nakon večere.

"Kakav je Ronaldo? Normalan, tih, jednostavan momak. Prema meni je bio pravi džentlmen", rekla je Raffaella pa dodala:

"On je čak trenirao i kod kuće, stalno je radio na trbušnjacima. Završimo večeru, onda on pusti film i relaksira se radeći trbušnjake. Imao je 4-5 serija po 20 trbušnjaka".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti