Sjajnu poziciju sada ima Borac koji bi eventualnom pobjedom mogao povećati svoju prednost nad Slogom koja je danas neočekivano poražena od Podrinja

Prva liga RS

Veliki preokret Željezničara, Sloga pala u Janji

Samir Mlaćo

Danas je odigrano pet susreta 10. kola Prve lige Republike Srpske. Čak sedam pogodak viđeno je u duelu Željezničar Sport Teama i Kozare. Domaći su slavili 4:3, iako su gosti nakon prvih 45 minuta vodili 3:1.

Za goste su u prvom poluvremenu pogađali Milovan Novaković, Draško Lolić i Dejan Glišić, a za domaće Bojan Marković.

Iako se činilo da će tri boda put Gradiške, u drugom poluvremenu kao da je izašla druga momčad u dresovima domaćih. Adonis Bilal je u 55. minuti smanjio na 2:3, a zatim za 3:3 pogađa Srđan Ružičić. Potpuni preokret i važna tri boda domaćima donosi drugim pogotkom mladi Bojan Marković četiri minute prije kraja.

Pogodaka nije bilo u duelima Tekstilca i Drine, te Alfa Modriče i Slavije. Iznenađenje smo vidjeli u Podrinju gde je Podrinje sa minimalnih 1:0 savladalo Slogu iz Gornjeg Crnjelova. Junak domaćih bio je Stefan Rakić kojije u 38. minuti matirao Borišu Bodirogu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Rudar Prijedor i Sloboda Mrkonjić Grad su podijelili bodove (1:1). Stefan Gavranović donosi domaćima vodstvo u desetoj minuti, a konačnih 1:1 postavlja u 20. minuti Admir Ljutić. Zanimljivo da su gosti na ovaj meč doputovali sa samo dva rezervna nogometaša.

U srijedu igraju Borac i Sutjeska iz Foče.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.