Martinović: Iznenađen sam igrom Sloge, pauza će nam dobro doći

Radnik nakon penala prošao dalje u Kupu RS

Martinović: Iznenađen sam igrom Sloge, pauza će nam dobro doći

S. Mlaćo

Bijeljinski Radnik je izborio prolaz dalje u Kupu RS. Naime, Bijeljinci su jučer tek nakon penala savladali Slogu iz Gornjeg Crnjelova.

Bilo je 2:2, a više znanja i sreće prvi izvođenju jedanesteraca imali su nogometaši iz Bijeljine.

Kapiten Radnika Dušan Martinović ističe da je Sloga pokazala svoje kvalitete, te da će reprezentativna pauza u Premijer ligi njemu i saigračima dobro doći.

"Sloga je odličan tim i iznenađen sam kako su igrali, nije ni čudo što se nalaze u vrhu Prve lige RS. Dalo se primjetiti da nama je pauza itekako potrebna jer smo imali mnogo utakmica u proteklom periodu i zaista smo premoreni. Čestitam saigračima na prolazu u četvrtfinale Kupa RS", kazao je Martinović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Radnik u Premijer ligi nakon 13. kola ima 17 osvojenih bodova i zauzima šesto mjesto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi