Lekanić: Nedostajalo nam je sreće
Sloga je hit Prve lige Republike Srpske. Sjajne igre ovom timu donijele su drugo mjesto, a svi se nadaju nastavku pozitivne serije u subotu u Janji kod Podrinja

U Slogi zadovoljni i pored poraza

Lekanić: Nedostajalo nam je sreće

S. Mlaćo

Sloga iz Gornjeg Crnjelova je poražena od Radnika iz Bijeljine u osmini finala Kupa RS od Radnika iz Bijeljine. Bilo je 2:2 nakon 90 minuta, a Bijeljinci su slavili boljim izvođenjem jedanesteraca.

Za Slogu su pogađali Arnautović i Macanović, a i pored poraza u članu Prve lige RS su zadovoljni.

"Iako žalimo jer nismo prošli u naredni krug, smatram da treba da budemo zadovoljni današnjim izdanjem. Pokazali smo da igramo dobar fudbal i ovaj put nedostajala nam je samo sreća. U klubu vladaju odlični odnosi, uslovi za rad su fantastični i smatram da sam donio pravu odluku kada sam odlučio postati dio ove porodice. Nastavljamo našu borbu u prvenstvu i Kupu BiH i sada imamo jednu izuzetno tešku utakmicu u Janji", kazao je prvotimac Sloge Nemanja Lekanić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti