Naredna generacija ga baš voli

Mbappe je glavna meta najmlađih ljubitelja fudbala

Francuski krilni fudbaler Kylian Mbappe postao je toliko poznat da teško može da normalno hoda ulicom.

Radi se o jednom od najboljih fudbalera svijeta koji ima samo 19 godina i koji je očigledno najdraži fudbaler mlađoj generaciji.

Kada se Mbappe pojavi na skupu gdje većinom vladaju mališani, nastane pravi haos. To možda i nije tako čudno ako uzmemo u obzir da je on najveća zvijezda od igrača koji imaju ispod 20 godina, pa je nekako godinama i najbliži mališanima sa fotografija.

Ukoliko nastavi pružati partije kao do sada, Mbappeova popularnost će vremenom sigurno rasti, a vrijeme će pokazati hoće li prestići Ronalda i Messija u tom segmentu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.