Došla neka luda vremena: City odlučio da čitav budžet usmjeri za kupnju Francuza!
Nije to nimalo normalno, cifre koje se spominju su prenapuhane, ali nogometno tržište je iz godine u godinu sve luđe i zato ne čudi što City planira čitav budžet odvojiti za jedno pojačanje

Mbappe im velika želja

Došla neka luda vremena: City odlučio da čitav budžet usmjeri za kupnju Francuza!

E. Škorić

Uprava Manchester Cityja spremna je kompletan budžet namijenjen za transfere poslati u Pariz.

Čudesni dječak Kylian Mbappe je pokazao da je trenutno najveći nogometni prosperitet i kao takvog bi ga svi željeli i onaj ko dobije Mbappea dobit će, usudimo se reći, veliku i uspješnu budućnost.

Standardno, svi velikani su uključeni u praćenje Mbappea, ali prema današnjim informacijama s Otoka, bogati vlasnici Cityja žele da sruše rekord i da PSG-u ponude čak 290 miliona funti za Francuza.

Izvještaji kažu da je City za 19-godišnjeg tinejdžera spreman da plati "100 posto od svog proračuna za narednu sezonu". Cifra koja se gore spomenula je zaista prenapuhana, ali kako se odvijaju stvari na nogometnom tržištu, to i ne čudi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Građani su poznati kao veliki potrošači ovih posljednjih nekoliko godina, a kupnja Mbappea za 290 miliona bi bila pravi bum u svijetu nogometa.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi