Vozač, ima izaći: Dembelea niko nije osramotio kao Mbappe
Francuzi se spremaju za okršaj sa Njemačkom, a na treninzima vlada odlična atmosfera. Mbappe je pokazao da je u strašnoj formi, a to je najbolje "osjetio" Dembele.

Nevjerovatan dribling zvijezde PSG-a

Vozač, ima izaći: Dembelea niko nije osramotio kao Mbappe

Endin Čaušević

Fudbaleri Francuske spremaju se za veliki derbi protiv Njemačke koji igraju u utorak u okviru Lige nacija.

Svjetski prvaci u odličnoj atmosferi dočekuju utakmicu protiv Njemačke, a koliko se igrači Francuske zabavljaju najbolje se vidi na treninzima. Među Trikolorima vlada sjajna atmosfera, a video s jednog od treninga postao je hit na društvenim mrežama.

U glavnoj ulozi nalazi se nevjerovatni Kylian Mbappe koji je još jednom pokazao o kakvom igraču se radi. Tokom treninga on je brutalno osramotio igrača Barcelone, Ousmanea Dembelea, a nakon ovog driblinga svi njihovi saigrači su prasnuli u smijeh.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti