Portugalac govorio nakon meča

Ko je iznervirao Mourinha? "To nije proslava, to je loše vaspitanje"

Edmir Škorić

Manchester United je na Stamford Bridgeu osvojio bod, a uz malo sreće je mogao do sva tri.

Do 96. minute United je golovima Anthonyja Martiala vodio 2:1, a onda se ukazao Ross Barkley i zabio za izjednačenje i bod Plalvaca.

Baš u tom trenutku Mourinho se diže sa klupe i natrčava prema tunelu na nekoga od Chelseajevog osoblja, a onda će se ispostaviti da ga je provocirao pomoćni trener Chelseaja i asistent Maurizija Sarrija Marco Ianni.

On je istrčao pred Mourinha i pred njim počeo da slavi, zbog čega je Jose krenuo u fizički obračun, ali ubrzo su ga smirili.

"To nije proslava, to je loše vaspitanje. I ja sam pravio greške na fudbalski mečevima i praviću ih još. Tako da, kada mi se on obratio i izvinio mi se, prihvatio sam njegovo izvinjenje i to je to", rekao je Portugalac nakon meča.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.