Haos na Stamford Bridgeu, isprovocirani Mourinho krenuo da se obračuna s domaćima!
Nakon što je Ross Barkley pogodio u 96. minuti za 1:1, nastala je eksplozija na Stamford Bridgue, ali je neko Mourinha provocirao i ovaj je želio da se fizički obračuna, no ubrzo se sve smirilo

United primio gol u 96.

Haos na Stamford Bridgeu, isprovocirani Mourinho krenuo da se obračuna s domaćima!

Edmir Škorić

U engleskom derbiju Chelsea i Manchester United odigrali su 2:2, ali gosti mogu itekako da žale zbog prosutih bodova.

Imao je United 2:1 vostvo do 96. minute, kada rezervista Ross Barkley iz gužve pogađa za 2:2 i veliko slavlje domaćih.

U tom slavlju je neko od domaćih odlučio da isprovocira Mourinha, ovaj ustao sa klupe i umalo je došlo do velike tuče, ali se ubrzo sve smirilo.

Neko je uspio da primiri Josea, a ko zna šta bi moglo sve da bude. Portugalac će da žali za dva prosuta boda, a svakako nije zaslužio ovakav tretman na Stamford Bridgeu zbog svega što je uradio za Plavce.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Murinjo je preko noći ostario kao Tale magare moje malo.
8 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi