Golman SPAL-a krao je vrijeme, ali zbog toga je morao pod tuš već u 75. minuti, no na njegovu sreću SPAL je izdržao i sa desetoricom protiv očajne Rome

Dobio ga Vanja Milinković-Savić

Odavno nismo vidjeli gluplji način da se dobije crveni karton!

Edmir Škorić

Roma je danas poražena od SPAL-a s 2:0 i to je jedno od najvećih iznenađenja u Evropi ovog vikenda.

SPAL je priredio pravi šok za Romu, koja je nakon tri vezane pobjede u prvenstvu ipak doživjela poraz.

U ovom meču viđen je i crveni karton i to na kakav način. Kod gostiju ej isključen golman Vanja Milinković-Savić, koji je u rekordnom roku dobio dva žuta kartona.

Vanja je u 75. minuti pokušavao da sačuva vrijeme, nije dugo htio da ubaci loptu u igur, pa je čak odlučio da drugu loptu koja se pojavila izbaci na tribine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zbog toga je iznervirao sudiju, koji mu je pokazao drugio žuton karton, a rpvi je dobio također zbog odugovlačenja nekoliko sekundi ranije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.