Stigao iz Starsa iz Gradiške

Mladi Sarajlić na probnom radu u Zrinjskom

Adnan Beganović

Mladi 16-godišnji Ignjatije Sarajlić nalazi se na probnom radu u mostarskom Zrinjskom, odnosno u omladinskim selekcijama ovog kluba.

Da u posljednje vrijeme u višestrukom bosanskohercegovačkom prvaku sve više misle na budućnost govori i dolazak na probni rad talentovanog Sarajlića.

Ovaj mladi fudbaler u Zrinjski je stigao na preporuku nekadašnjeg kapitena Plemića Ivice Džidića koji se sa mnogo uspjeha danas bavi menadžerskim poslom.

Sarajlić će u Zrinjskom boraviti desetak dana nakon čega će struka mostarskog kluba odlučiti da li će postati novi Plemić, a treba na kraju dodati da je ovaj mladi fudbaler prve nogometne korake napravio u Starsu iz Gradiške.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.