Odović: Svaka pobjeda protiv Zrinjskog je velika, posebno u Mostaru
Milomir Odović je na pressici imao mnogo više razloga za zadovoljstvo od Blaža Sliškovića

Baka se nada kako će njegova ekipa izvući pouke iz ovog poraza

Odović: Svaka pobjeda protiv Zrinjskog je velika, posebno u Mostaru

Nakon pobjede Željezničara u derbiju 14. kola PL u Mostaru nad HŠK Zrinjskim, u prostorijama mostarskog kluba održana je press konferencija na kojoj su se kratko novinarima obratili treneri Željezničara i Zrinjskog Odović i Slišković. Prvi je riječ imao trener pobjedničke ekipe.

"Prije svega dobr rezultat za nas. Čestitam Zrinjskom na partiji. Sve se znalo prije susreta, možda su ovi neki igrači bili nepoznanica, ali nije bilo tajni. Borba, trka, velika važnost utakmice, mi smo uspjeli pobijediti. Vraćaju nam se ozlijeđeni i kartonirani igrači, mislim da smo na dobrom putu.

Svaka pobjeda protiv Zrinjskog je velika pobjeda, posebno u Mostaru. Ne treba praviti euforiju. Imali smo i prije dobre serije pa se sve okretalo. Sad imamo priliku ponovno ući u dobru seriju opet, nadam se da će biti tako". - rekao je zadovoljni Odović.

Blaž Sliškoviće je također bio kratak i konkretan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Čestitam Želji i mom kolegi na ostvarenoj pobjedi. Ne može se reći da nije nezasluženo. U prvih 45 minuta smo zaslužili nešto više, ali bilo se teško vratiti nakon primljenog gola. Srednji red im je bio iznimno kvalitetan. Pred kraj smo stvorili šansu ali sve u svemu zaslužena pobjeda Želje koji se vraća. Nama ostaje da analiziramo dosta toga lošeg danas s naše strane. Vjerujem da ćemo izvući pouke iz ovog poraza i vjerujem da ćemo kvalitetno ispravljati ove greške. Do kraja je mnogo kola, ovo ništa ne odlučuje ali ostaje žal za bodovima. Fer i korektna utakmica i to je to.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi