Promijenio ploču još jednom

Fabregas se kaje? Poručio da nema ništa protiv povratka u Arsenal

Endin Čaušević

Španski fudbaler Cesc Fabregas dao je intervju za uglednu Marcu u kojem je ponovo pričao o dešavanjima od prije nekoliko godina kada je iz Barcelone prešao u Chelsea.

Fabregas je tada odlučio da napusti Barcelonu jer nije bio zadovojlan minutažom, a vjerovalo se da će se vratiti u Arsenal gdje je i počeo profesionalnu karijeru. Međutim, ovaj veznjak na kraju je završio u Chelseaju iako je ranije izjavljivao da nikada u životu ne bi mogao igrati za taj klub.

Ova tema ponovo se našla u centru pažnje nakon što je Fabregas dao intervju za Marcu. On je sada ponovo promijenio priču, te je poručio da ne bi imao ništa protiv da se jednog dana vrati u Arsenal i da će ovaj klub zauvijek biti u njegovom srcu.

"Arsenal će uvijek biti u mom srcu i nikada neću zaboraviti ono što sam doživio igrajući za taj klub. Pa, ako se pruži neka šansa naravno da bih se vratio tamo. Nikad se ne zna. U tom klubu sam proživio najljepše trenutke svoje karijere i to nikada neću zaoraviti", rekao je Fabregas.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.