Ramsey rekao "ne" Tottenhamu

Želi ga Arsenalov rival

Ramsey rekao "ne" Tottenhamu

Velšanin Aaron Ramsey će definitivno napustiti Emirates na kraju sezone.

Premda se u jednom momentu činilo da će Ramsey produžiti saradnju Arsenalu, pregovori s londonskim timom su na kraju obustavljeni, pa će ovaj 27-godišnji vezista kao slobodan igrač otići na kraju sezone.

Za njegove usluge se već uveliko interesuje mnoštvo klubova. Pominju se Chelsea, Manchester United, Juventus, kao i Arsenalov gradski rival Tottenham, no to je ipak klub u koji Ramsey nikako ne želi da ide.

"Tottenham? Ne", jasno je odgovorio Ramsey na pitanje da li bi kao slobodan igrač mogao da pređe u Spurse, pa potom dodao da ne razmišlja o odlasku:

"U ovom momentu sam fokusiran samo na Arsenal. Vidjet ćemo šta će se izdešavati u budućnosti."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Potvrdio je Ramsey i kako nema nikakvu ponudu od Arsenala na stolu, te da ne zna iz kojeg razloga su čelnici kluba odustali od produženja saradnje, za što je, priznaje, bio zainteresovan.

Podsjetimo, Ramsey je nogometaš Arsenala još od jula 2008. godine, a u dosadašnjoj karijeri u Londonu odigrao je 240 utakmica i postigao 30 golova.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi