Sjajni ofanzivac se nije naigrao u prvom timu Liverpoola, pa je potom odlučio da ode u Italiju gdje je proed dresa Milana igrao i za Genou (Foto: EPA)

Povratak Susa na velika vrata u Španiju

Midhat Šljivak

Fudbaler Milana Jesus Suso konstantno se povezuje sa odlaskom iz tima.

Kako navode italijanski mediji, madridski Real ozbiljno je zainteresovan za dovođenje 24-godišnjeg fudbalera koji iza sebe ima nekoliko dobrih sezona u dresu Rossonera.

Spremni su Kraljevi platiti 38 miliona eura otkupne klauzule i već ga u januaru angažovati kao pojačanje.

Međutim, imaće žestoku konkurenciju. Za njegove usluge zainteresovan je i Chelsea, a navodno su pregovori sa londonskim timom već počeli.

Milan pokušava da podigne cijenu i čini sve kako bi se klauzula od 38 miliona eura izbacila iz ugovora, jer smatraju da španski fudbaler vrijedi mnogo više.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ako potpiše za Real bio bi to veliki povratak Susa u Španiju gdje je igrao samo jednu profesionalnu sezonu i to u ekipi Almerije, kao posuđen igrač Liverpoola.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.