Lovren: Ramos je pravio više grešaka od mene, ali njega je Ronaldo "vadio" golovima
Dejan Lovren ove sezone je odigrao samo tri utakmice. Razlog tome je povreda prepona koju je zadobio pred sam početak sezone (Foto: EPA)

Hrvat sasvim iskren

Lovren: Ramos je pravio više grešaka od mene, ali njega je Ronaldo "vadio" golovima

Midhat Šljivak

Dejan Lovren izjavio je kako sebe smatra jednim od najboljih defanzivaca svijeta.

Hrvatski fudbaler je u prošlosti često pravio velike greške koje su Liverpool ostavljale bez bodova, a pored sebe je spomenuo i Raphaela Varanea, te Virgila Van Diijka.

Također, istakao je i da Sergio Ramos pravi mnogo više grešaka nego on, ali da ga je "vadio" Cristiano Ronaldo svojim golovima i da su svi zaboravljali na greške.

"Ljudi samo vide greške, a kada napraviš nešto dobro, to ne žele vidjeti. Ako pogledate igru Sergija Ramosa, on je napravio više grešaka od mene. Ali, on je u Realu, a tu je bio i Cristiano Ronaldo. Niko nije vidio njegove greške jer je Real sa Ronaldom dobijao utakmice 5-1 ili 5-2. Ja sam imao nesreću jer su moje greške dolazile u tijesnim utakmicama koje smo gubili sa 1:0", rekao je Lovren.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Biće svakako interesantno čuti šta na ove riječi ima reći Sergio Ramos.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bego
Ramos je za tebe doktor. Ti koliko zaseres ni ronaldo ni mesi te nebi mogli izvadit.
18 5
Novak Profilćić
a šta da vidimo kod odbrambenog nogometaša osim grešaka? zar bi trebali gledati tetovaže i frizure?
7 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi