Mariju Basleru nije se dopao Salihamidžićev stav pred novinarima nakon slabašne partije protiv Freiburga, a opleo je i po treneru Kovaču

U Bayernu sve 'gori'

Legendarni Bavarac napao Salihamidžića: "Sramota je to kako je postupio!"

Edmir Škorić

Nakon katastrofe i samo boda protiv Freiburga (1:1) oglasio se i bivši Bayernov nogometaš Mario Basler.

Basleru se nije dopalo to što je njegov bivši saigrač Hasan Salihamidžić nakon remija s Freiburgom došao zbunjen i uplašen pred novinare, bez ikakvog stava.

''Onako kako su oni igrali u subotu, tako je i on nastupio pred novinarima. Sramotno”, poručio je Basler, koji je kritikovao i Niku Kovača.

"Postoji puno trenera koji tokom utakmice naprave taktičke promjene kako bi promijenili tijek dešavanja na terenu. Kod Kovača nemam osjećaj da je spreman to napraviti u ovom trenutku. Svih 90 minuta igraju na isti način, to se najbolje vidjelo u subotu", kazao je Basler.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bayern ima četiri boda od vodeće Borussije Dortmund i pitanje je može li na kraju doći do titule, a Kovač bi uskoro mogao da postane bivši ukoliko se situacija ne poboljša.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti